2.10.12

Neljapäeval olin nii väsinud, et kukkusin sitakäru otsa. Või pigem, kukutasin selle ümber ning siis kukkusin sellele otsa... Igal juhul sain paar sinikat ning arusaamise sellest, et olin väsinud. Õnneks olid reede, laupäev ja pühapäev üpris rahulikud - ma ei pidanud kolm päeva peaaegu mitte midagi tegema. Tore oli näha vanaema ja ema üle pika aja.

Täna käisin tallis ja kuna jõudsin peaaegu 3ks sinna, arvasin, et saan umbes 7ks koju, aga ei. Muud toimetused, sõitmine ja veel muid toimetusi, ja alles 8st hakkasin kodu poole sõitma. Ratsutamisega läheb endiselt paremuse poole. Täna tegin küll päris kiirelt, aga üritasin ilusaid üleminekuid harjutada. Ehk tuli ka välja.

Head ööd!

5 comments:

Leenu said...

Võis päris koomiline vaatepilt olla ah :)? Eliise püherdamas sõnnikus. Eks igal tüdrukul omad hobid ;)

e said...

No ma eriti sõnnikune ei olnud, sest ma kukkusin sellele otsa sealt poolt, kust kinni hoitakse... Küll aga on minuga juhtunud selline tore lugu, et hobune kakas mulle pähe, mis võis hoopis palju parem vaatepilt olla. Õnneks keegi ei näinud (peale hobuse?). See oli siis tagumist kapja võttes, kui tundsin, kuidas pots ja pots, midagi vastu pead ja selga potsatab.

e said...

(see oli Saksamaal...)

Leenu said...

Hobune üritas laupäeval minu pähe ka kakada- rahvamass kriiskas kõrvalt, suutsin tänu nendele kõrvale põigelda :)

Meiesugused tüdrukud on.... ropud :)))

e said...

:))