13.3.11

Õhtune postitus. Pärast lõunat jätkus see, mis muidugi. Ei saaks aga öelda, et 100%, kuna näiteks pidin ma väliplatsilt junne korjama, mida siin olles polegi veel teinud. Siin on nii pro värk, et boss ütleb isegi ette ära, mitmes kohas junnid on (kahes olid)...

Veel sain teada, et see mära, kellega täna sõitsin, oli hoopis Winnie (mitte Weanie vms nagu ma ennist kirjutasin). Muud hobustest ei oska rääkida, sest kõikide nime-nägu ka veel kokku ei pane. V.a. nende, kes mingil moel meelde lihtsalt on pidanud jääma, muidugi.

Nagu näiteks Cessna, see tohutult suur raudjas koolisõidumära. Või Oldenburgi tõugu Carlo, jälle hiiglane, 6- või 7-aastane ruun, aga oskab käituda, nagu konkreetne täkk - eriti trenažööril, sealt maha tulek käib ka meil ikka galopiga... Samas on ta päris tore - kui peab kuskil seisma, siis möllab ja lööb jne, aga kui siis vaatan tema poole - suured silmad ja süütu nägu pähe. Kohe, kui temaga tegeleda, on ka nagu üks väike pai poiss kunagi. Kolmas hiiglane siin on Westfaali hobune Davidson, kes oskab eriti hästi seda ära kasutada, et ta nii suur on... Täna oli siis teine kord, kui ta minuga ilusti kaasa tuleb nagu kästud jaaaa siiiiiis...juba keerab otsa ringi ja läheb, kõrvad kikkis, sinna, kuhu ise tahab. Jooksin siis ilusti temaga kaasa ja tegin päris kurja häält. Koridori lõpus jäi seisma kah. Zeppelin /Zepelin? on ka päris meeldejääv, ainuke mitte-raudjas/kõrb hobune, nimelt selline helehall väikeste pruunikate täpikestega mõnes kohas. Kui ta keha märjaks saab, siis paistab roosa karv.

Ahjaa, mul on homme vaba päev ka. Ülehomme on Kevinil, mis tähendab seda, et ma teen kõike üksi. Õnneks aga seal päeval Michaelit ega Christianet ei ole, nii et hullu valmis panemise maratoni ei ole.

Pesus on käidud, kohe lähen teen omale teed ja võib-olla otsin veel miskit head... PS - kes ütles, et Saksamaal toit kallis on? Mul läks poes (Lidl, okei, see odavam pood ka, aga siiski) veidi alla 12EUR'i ja ma sain: kaks 1,5l pudelit sidrunivett (Pataya Boneau - sidrunimaitse on ÜLIvänge, nii et ei soovita), kotitäie pirne, beebiporgandeid, heeringatükke tomati-basiiliku kastmes, viilutatud suitsusinki (või vorsti, ma ei tea, igal juhul see on ülikuiv, aga päris hea maitsega isegi), ketšupit, majoneesi (Lichten Saladkreme vms tegelikult, aga maitseb nagu majonees), kaks pakki piima (piim on siin AINULT pakkides... nagu mahlapakid. Säilivuskuupäev on juulis ja poes ei seisa need külmaletis, vaid lihtsalt riiulitel) ja suht suure paki võlts Jaffa Cakes'e. Ahjaa, neli väikest jogurtit ka.

No comments: