22.3.11

Üritan lühidalt teha, tahaks veel enne uinumist ühe osa HIMYM vaadata... 

Täna oli minu 12. päev siin ja ühtlasi ka mu vaba päev. Magasin kuskil 11ni, sõin hommikusööki voodis ja vaatasin HIMYM, umbes 2-3 paiku otsustasin tegusaks hakata: koristasin toa ära ja üritasin asjade süsteemi (pooled ju kohvris, sest ma ei jää siia elama, siin pole asjugi kuhugi panna jne) parandada, kirjutasin vanaemale pika kirja ning hakkasin poenimekirja koos saksakeelsete vastetega koostama. 

Enne nelja hakkasin linna poole jalutama ja oh, kui ilus ilm oli! Päike säras ja nii soe oli, et võtsin salli ära ja tegin jaki hõlmad lahti ja ikka oli jube soe, isegi jahedat kevadtuult ei olnud (õhtul siiski tuli)... 

Koju jõudes hakkasin kibekiirelt cheesecake brownies'i valmistama... Need ei tulnud eriti hästi välja, ju siis midagi tegin veidi teistmoodi kui muidu, aga noh, mis seal ikka. Järgmisena hakkasin välgukiirusel õhtusööki valmistama, milleks oli kartulipuder ja hakklihakaste. Need tulid isegi üllatavalt hästi välja. Kastmes, nagu ikka, jäi midagi puudu, aga mul terve elu veel aega oma kastmetegemise oskust parandada, nii et pole viga. 

Tore oli see, et kui Keviniga olime söömise lõpetanud, tuli Michael ka ja istus meiega lauda maha ja sõi; kohe kaks taldrikutäit! Ja jutustasime ka... Rääkis, kuidas u 10-12 aastat tagasi tal oli üks eriline hobune just kõrgushüppe jaoks ja ta hüppas temaga 2.28m! Aga et see jäi ka viimaseks korraks, pärast seda ta otsustas, et pole tema jaoks ja jätkas tavaspordiga. Veel rääkis praegustest hobustest - et ta ostis Davidsoni 2000 euroga, sest ta oli nii hull, et keegi polnud temaga nõus sõitmagi... Praeguseks on ta temaga üle pooleteist aasta koostööd teinud ja Davidson on küll käe kõrval vahel veidike nö mölakas ja kasutab oma suurust ära, aga kui ma vaatan Michaelit ta seljas, siis pole küll aru saada, et see hobune oleks miskitmoodi hull... Näitasin talle Kallaste ja Opaali kõrgushüppe videot ka, mis talle meeldis.

Ahaa, see oli eriti naljakas, kuidas ta kööki sisenes - oma kõva mehise häälega "OOO" hüüdes ja siis ütles midagi selle kohta, kui hea partii ma olen! Mõne aja pärast rääkis ta meile loo, kuidas tema tallis oli noor, 24-aastane naissoost groom Jaapanist ja üks meessoost töötaja Rumeeniast. Kuu aega oli rumeenlane jaapanlast moosinud, et lähme jalutama, lähme kohvikusse... Ja lõpuks nad olid koos ja nüüd on abielus! Michael korrutas nii toredalt, "in MY stable!" 

Meile saabusid umbes tunnike tagasi kolm uut hobust ka... Sama inimese omad, kelle omad noored All Mine ja Baldatus'ki on (ta ise võistleb/treenib vms Itaalias praegu, nagu ma aru sain). Üks on suhteliselt väikest kasvu tumekõrb täkk (kes pidi 140cm sõite sõitma), üks kõrb ruun ja suuremat kasvu hall ...ruun või mära. 

No comments: