27.4.11

Eile kohtusime Annaga. Tegemist on väga toreda tüdrukuga, aga minu jaoks vahel võib-olla veidi liiga jutukas... Vähemalt siiski tore ja töökas ka. Nüüd õpib ta Aachenis ja rääkis, et tal on seal nii igav elu võrreldes sellega, mis tal siin oli... Ja et ta igatseb seda. Paljud asjad olevat samad mis aastake tagasigi, mõned muutunud.

Täna olid igal juhul võistlused ehk nagu tavaliselt, äratus 6AM, koolisõitjaid oli lausa kaks (üks neist kahe hobusega, st üks oli tegelikult poni... paks kollane poni). Kuna rajameistril seekord oma tiimi kaasas ei olnud mingil põhjusel, pidime meie teda aitama. Õnneks oli meid pluss üks.

Tänase päeva highlight on kiri emalt. Kuna tal oli eile 39. sünnipäev, panin talle oma eelmise nädala vabal päeval teele paki... Valisin pool tundi kingitusi ja mõtlesin, et no kuidas ma saan osta, need mõlemad sellised esemed, mida kinkida on väga halb, sest kunagi ei tea, kas see sünnipäevalapsele tõesti 100% meeldib, kas ta hakkab neid kunagi kandma/kasutama jne... Aga täna sain kirja, kus seisis, et ta on endale ammu nii valget käekotti kui ka uut rahakotti tahtnud.

Peaceful.

No comments: