16.4.11

Täna olid võistlused ja aina lihtsamaks need lähevad, sest lõpuks ometi on juba enam-vähem sajaprotsendiliselt peas, mis rinnarihm, sadulavöö jne kellelegi läheb, kellele läheb neopren pad või gel pad, kellele mitte, jne... Üldse oli täna kuidagi rahulik. Bastian'it ei olnud. Tema on üks sõitja, kes vahel Christiane ja Michaeli hobustega võistleb - nemad maksavad talle, muidugi... Selle eest, et ta istuks võõrale hobusele ja temaga võistleks (et hobune kogemust saaks). Täna teda ei olnud, nii et Flapjack ei võistelnud ja Baldatus'ega võistles Heinz... Soojenduses (nagu alati Baldatus'ega) küünaldas nii, et vähe ei olnud, aga sõidus oli null viga. Eelmistel võistlustel sai Bastian nt Baldatusega väikeses, noortele hobustele mõeldud, sõidus esikoha... Mida ei suutnud muidugi keegi, kes Baldastust teab, uskuda.

Kevin sõitis All Mine'iga, kuigi tal on ühe jalaga sama jama, mis Quantal on esijalgadega - päkkadel on nahk katki, pärast hüppamist just jne. Kolm veterinaari on üle vaadanud ja kõigil erinev teooria, aga praegune põhiline teooria on vist see, et põhus oli/on mingi parasiit, mis seda tekitab.

Lisaks avastasin täna, et Kevin ei ole mitte noor, kogenematu ja alles õppiv, vaid hoopis noor, väga kaval, manipuleeriv ja laisk inimene. Kahju, sest Eva, kes on mulle viimaste nädalatega aina lähedasemaks muutunud, läheb paari nädala pärast ära - ta peab kodus vanemaid aitama, suvel käib neil palju turiste... See tähendab, et ma jään siia Keviniga, kui ta just ära ei lähe. No ja kui läheb, siis on alati võimalus, et asemele tuleb keegi veel hullem, aga loodame parimat. . . Ja võib-olla tahan ma ise suveks hoopis kuhugi mujale minna. Eks ole näha.

Pilte ka... Michael ja Quanta ning natuke nii meile kui teistele väga olulistest paberitest...






No comments: